Furnizor al Casei Regale a Romaniei

Tehnologia inovatoare Advanced Hybrid Technology

Pentru a proteja cât mai bine lemnul, i-am studiat comportamentul în condiţii meteorologice extreme, în diferite locuri din lume.

Experiența dobândită pe diferite continente, combinată cu tehnologia avansată şi perfecţionarea materiilor prime, ne permite să creăm produse care să ofere protecţie fără compromisuri pentru lemn, în orice condiţii. Rezultatul  muncii  noastre constă în dezvoltarea unor produse de ultimă generație, brevetate – un exemplu ar fi tehnologia inovatoare Advanced Hybrid Technology™.

Advanced Hybrid Technology™ se bazează pe interacțiunea unică şi complementară a două rășini de înaltă calitate cu dimensiuni moleculare diferite. Prima rășină pătrunde adânc în lemn, protejându-l din interior și consolidează structura acestuia. Cea de-a doua creează la suprafață un strat extrem de rezistent, care protejează lemnul de efectele dăunătoare ale apei şi ale radiaţiilor UV. Astfel se obține o protecție eficientă și de durată a lemnului.

Fiecare ambalaj conţine informaţii grafice care arată modul în care acționează fiecare dintre produsele Sadolin. Grosimea stratului arată cât de bine produsul protejează lemnul împotriva factorilor externi, precum şi aspectul final. Gradul de penetrare în lemn arată gradul de protecţie a lemnului din interior.